Facebook

Twitter

Instagram

Google plus

Pinterest

Home / Najnoviji objekti / GTC Fortyone u drugoj fazi

GTC Fortyone u drugoj fazi

Najnoviji objekti
Nameštaj | Najnoviji objekti | GTC Fortyone u drugoj fazi
GTC Fortyone u drugoj fazi

U oktobru 2014. počela je izgradnja poslovnog centra “Fortyone”, zamišljenog kao kompleks tri objekta sa oko (GBA) 40.000 kvadrata poslovnog prostora.

 

Ovaj poslovni centar nalazi se na Novom Beogradu u bloku 41, na južnom uglu raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti. U prvoj fazi izgrađen je objekat A1 sa oko 14.000 bruto kvadrata, a objekat je useljen prošle godine u oktobru. Ubrzo nakon završetka prve faze počela je realizacija objekta B, odnosno pravougaone zgrade duž Bulevara Milutina Milankovića.

 

Drugi objekat koji se gradi imaće ukupno 10.500 kvadrata, od čega će 8.000 biti na šest nadzemnih etaža (Po+Pr+5). Od početka radova u decembru završeno je betoniranje u okviru podzemne etaže, i sada se izvlače stubovi za ploču prizemlja. Objekat će imati dva liftovska jezgra, a glavni ulaz neće gledati na ulicu već ka unutrašnjosti kompleksa. Useljenje objekta B je planirano za 1. septembar 2016.

 

Vrednost cele investcije se procenjuje na oko 50 miliona evra, gde ostaje da se u narednoj fazi realizuje objekat A2 sa oko 15.800 kvadrata bruto prostora. Investitor je GTC Serbia, a radove izvodi domaće preduzeće "Gradina".