Facebook

Twitter

Instagram

Google plus

Pinterest

Home / Vesti / Tamiš kapija dobila još 36 stanova - Završena izgradnja poslovno-stambenog kompleksa u Pančevu

Tamiš kapija dobila još 36 stanova - Završena izgradnja poslovno-stambenog kompleksa u Pančevu

Vesti
Nameštaj | Vesti | Tamiš kapija dobila još 36 stanova - Završena izgradnja poslovno-stambenog kompleksa u Pančevu
Tamiš kapija dobila još 36 stanova - Završena izgradnja poslovno-stambenog kompleksa u Pančevu

Stambeno-poslovni kompleks na obali Tamiša u Pančevu bogatiji je za 36 novih stanova, a završetkom radova na prenameni poslovnog prostora u stambene jedinice, svečano je obeležen i završetak radova na izgradnji Tamiš kapije. Ceo kompleks čini 276 stanova, od garsonjere do petosobnih, koji su raspoređeni od prvog do petog sprata.

- Drago nam je da je Tamiš Kapija postala prepoznatljiva po svom modernom konceptu življenja, na obali reke, daleko od gradske buke, a opet na samo 14 km od centra Beograda. Stanarima ovog stambeno-poslovno kompleksa dostupni su veliki supermarket, pošta, menjačnica, fitnes centar, a u skorije vreme očekujemo postavljanje bankomata, otvaranje restorana i još jedne zone za rekreaciju i dečijeg igrališta - rekao je Slobodan Hajduković, direktor kompanije Appraisal Associates and Consultants i dodao da se kreditnim kupcima nude specijalne pogodnosti za kupovinu stanova i lokala u saradnji sa AIK Bankom, Jubankom, Vojvođanskom bankom, Erste Bankom i Credit Agricole.

Stambeno poslovni kompleks Tamiš Kapija, pozicioniran između ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš, prostire se na 43.000 m2 neto površine.